Preko 10 000 ljudi na ispraćaju fra Zvjezdana Linića

fra Zvjezdan Linić, vjera, vjernik, fra Zvjezdan Linić, fra Zvjezdan Linić, fra Zvjezdan Linić, fra Zvjezdan Linić, čudo, fra Zvjezdan Linić, fra Zvjezdan Linić, kolumna, fra Zvjezdan Linić, Isus, noc vjestica, fra Zvjezdan Linić, preminuo, poruka, fra Zvjezdan Linić, fra Zvjezdan Linić, sahrana, fra Zvjezdan Linić, grob, mrtav muškarac
Vjernici su se još sinoć počeli okupljati u Franjevačkoj crkvi u Samoboru kako bi preminulom fra Liniću odali počast pred lijesom. Naime, ovaj karizmatik preminuo je prošli tjedan u Zagrebu, nakon teške bolesti, u 73. godini. Vjernici su zahvalni pateru Liniću što im je pomogao u teškim trenucima, a mnoge izliječio. 'Dobili smo novog zagovornika na nebu', poručuju.

Na ispraćaj su došle i mnoge poznate osobe iz javnog života, poput Sanje Doležal, Anje Šovagović Despot, Damira Urbana, Vitomire Lončar, Marina Ivanovića Stoke, Milana Bandića i drugih. Fra Zvjezdan Linić rođen je 1. ožujka 1941. godine u Svilnom, u blizini Gospinog svetišta Majke Milosti na Trsatu. Svoj pastoralni svećenički život posvetio je najviše mladima i Franjevačkom svjetovnom redu. Često je održavao duhovne obnove i seminare.

"Jedan pametan čovjek je rekao: koliko toga čovjek troši, namjeri se na svašta, muči se i trudi da zaradi, da ima što više novca sve dok ne izgubi zdravlje, a kad izgubi zdravlje, onda potroši sve što je zaradio da bi nekako došao opet do svoga zdravlja. Zdravlje nam je važno, tu smo najosjetljiviji", isticao je Linić.

tinolovka-news.com