Poznati glazbenik iz Hrvatske završio u komi nakon prometne nesreće

Hitna pomoć nosila
Hercegovina.info

U srijedu popodne u Starom Lazu došlo je do prometne nesreće u kojoj je sudjelovao Rajko Dujmić, glazbenik i nekadašnji frontmen 'Novih fosila', navodi Index. Da je do prometne nesreće došlo potvrdila je policijska službenica za odnose s javnošću PU primorsko-goranske Svemirka Miočić, ali nije mogla potvrditi o kome se radi.

"Do prometne nesreće je došlo oko 17:20 sati, na području Ravne Gore u Starom Lazu. Osobnim vozilom je upravljao 65-godišnji Hrvat i sletio je s prometnice", rekla je.

Dodala je kako je ozlijeđen te kako ga je hitna pomoć prevezla u KBC Rijeka. Kaže i kako je zadobio teže ozljede. "Prema dosadašnjim saznanjima vjerojatno teže ozljede, ali ćemo to znati potvrditi nakon liječničkog pregleda", zaključila je.

Kako doznaju 24sata, Dujmić se nalazi na intenzivnoj njezi nakon što je zadobio teške ozljede glave. U stabilnom je stanju.

Dujmić je VW Tiguanom sletio s ceste i završio na strmini provalije. Prema prvim informacijama, Dujmić je bio jedina osoba u Tiguanu, a sletio je zbog prebrze vožnje, objavio je 'Jutarnji list'. Tijekom nesreće je, kako se doznaje, ispao iz automobila.

Na Facebooku se jutros oglasila i njegova supruga Snježana koja je potvrdila da je Dujmić u komi. "Molim vas molite se da se probudi iz kome", napisala je potresena Snježana na Facebooku.