POZNAT IDENTITET NAVIJAČA KOJI JE ISTICAO SPORNU ZASTAVU Sin moćnog HDZ-ovca koji se nedavno pijan tukao s policijom

Navijači
Igor Soban/PIXSELL

Poznata je kazna za dvojicu navijača koji su na utakmici Hrvatska – Latvija u nekoliko navrata istaknuli ustašku zastavu, zbog čega je UEFA pokrenula disciplinski postupak protiv HNS-a.

Naime, Općinski sud u Rijeci izrekao je prvookrivljenom D.C. novčanu kaznu u iznosu od 1300 eura, a drugookrivljenom D.S. kaznu zatvora u trajanju od 20 dana. Postupak prema trećoj uključenoj osobi traje, kao i kriminalističko istraživanje koje za cilj ima rasvijetliti sve okolnosti povezane s događajem.

Drugookrivljeni je otprije dobro poznat policiji, ali i hrvatskoj javnosti. On je Dino Sušec (34) iz Zamlake kod Varaždina, sin moćnog HDZ-ovca Ivana Sušeca (60), piše Danica.hr.

Navijači

Riječ je o poduzetničkoj obitelji, a otac je član Općinskog vijeća Trnovca Bartolovečkog te predsjednik kluba vijećnika HDZ-a. U ožujku ove godine izbio je veliki skandal nakon što su otac i sin uhićeni jer su pretukli policajce. Sutkinja je tada oca, sina i trećeg napadača odmah pustila na slobodu unatoč napadu na policajce koji su ozlijeđeni. Tučnjava je izbila u ugostiteljskom objektu u Ludbreškoj ulici u Trnovcu.

Nakon što je pozvana policija, trojac je odmah napao i njih.