Povjerenstvo: Karamarko je bio u sukobu interesa

HDZ RH, most, HDZ, Tomislav Karamarko, Božo Petrov, Milijan Brkić, Tomislav Karamarko, Milijan Brkić, HDZ BiH, HDZ, Tomislav Karamarko, Tomislav Karamarko, Tomislav Karamarko, uhićenje, Tomislav Karamarko, Tomislav Karamarko, sukob, interes, Tomislav Karamarko, HDZ RH, Tomislav Karamarko, ostavka
...nošenjem osobnih stavova i prijedloga za povlačenje iz arbitraže bio u sukobu interesa. Zbog osobnih i poslovnih odnosa s Petrovićem Karamarko se nalazi u situaciji u kojoj privatni interesi mogu utjecati na njegovu nepristranost i situaciji mogućeg sukoba interesa zbog kojeg ne može sudjelovati u donošenju odluka o arbitraži i Ini, rekla je predsjednica povjerenstva Dalija Orešković. Također je donesena odluka o nepokretanju postupka u slučaju tvrtke Soboli.

Jučer je objavljeno da će Karamarko danas dati ostavku na mjesto potpredsjednika Vlade. Iz HDZ-a su za Večernji rekli da će Karamarko to učiniti neovisno o odluci Povjerenstva. Sjednica Vlade, koja se trebala održati danas, bit će sazvana za petak.

vecernji list