Potukao se fra Šime, intervenirala i policija

... poduzetnik odalamivši ga šakom i nogom. Fra Šime je u napadu lakše ozlijeđen, no odbio je liječničku pomoć nakon što je pozvao policiju , javlja Jutarnji list.

Kako piše Jutarnji list, u kafiću u sklopu trgovačkog centra u Biogradu nešto prije podne došlo je do narušavanja javnog reda i mira nakon što je 54-godišnjak nasrnuo na 34-godišnjaka udarivši ga navodno bez ikakvog povoda šakom i nogom - kazao je Elis Žodan, glasnogovornik zadarske policije koja je protiv 54-godišnjaka podignula optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira. Također mu je određena i zaštitna mjera zabrane približavanja 34-godišnjem fra Šimi.

Prema neslužbenim informacijama, do sukoba i biogradskom kafiću je došlo nakon što je 54-godišnjak vidio fra Šimu kako sjedi sa njegovom suprugom sa kojom je svećenik duže vrijeme u bliskim odnosima.

Nakon što ih je ugledao, 54-godišnjak je najprije nasrnuo na suprugu, a kada joj je fra Šime priskočio u pomoć, ovaj ga je izudarao nogom i šakom. Fra Šime je pozvao policiju nakon čega je sukob završen, a supružnici su se nakon odlaska nastavili prepirati.