PORUKA UOČI IZBORA Thompson poručio biračima kome trebaju dati svoj glas

Uoči nedjeljni parlamentarnih izbora u Hrvatskoj, na svom Facebook profilu oglasio se i jedan od najpopularnijih glazbenika s hrvatske estrade Marko Perković Thompson. Thompson se obratio svojim fanovima i svim građanima te im poručio kome trebaju dati svoj glas.

"Dragi prijatelji, nalazimo se pred još jednim vrlo važnim izborima za zastupnike u Hrvatskom saboru pa imam potrebu obratiti Vam se i pozvati Vas da svakako izađete na ove izbore.

Birajmo ljude koji su se iskazali u stvaranju hrvatske države i njenoj obrani u Domovinskom ratu. “Ako su je bili kadri stvoriti i obraniti, bit će kadri s njom i upravljati”.

Birajmo ljude za koje smo sigurni da će se zalagati za kršćanska načela i očuvanje svih naših vrednota.

Na političkim listama koje nam se nude pronađimo takve ljude, oni postoje i zato dobro promislimo kome dati glas.

Nemojmo dopustiti da na vlast dođu oni pojedinci, stranke i njihovi sljedbenici, koji su demonstrativno napustili Hrvatski sabor prilikom izglasavanja hrvatske neovisnosti, kao ni oni koji su pasivno promatrali kalvariju njenog stvaranja i Domovinskog rata, a danas bi htjeli s njom upravljati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zato bez obzira na sva lutanja i pogreške koje smo prošli, moramo nastaviti onim putem kojim smo započeli devedesetih.

“...Sve bi’ dao da je vidim ponosnu i lijepu k'o u snovima..." Bog i Hrvati", napisao je Thompson.

Iz Thompsonove objave da se iščitati kako glas sigurno ne treba dati SDP-u čiji su članovi jdemonstrativno napusti Hrvatski sabor prilikom izglasavanja hrvatske neovisnosti.

S druge strane dio objave koji kaže "oni koji su pasivno promatrali kalvariju njenog stvaranja i Domovinskog rata, a danas bi htjeli s njom upravljati", mogao bi se pak odnositi na njegovog kuma Miroslava Škoru, koji je početkom 90-ih bio u SAD-u.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.