UZNEMIRUJUĆE  Pokosio pješake Mercedesom zbog Tik Tok izazova?

Zagreb,Mercedes,pješaci
Emica Elvedji/PIXSELL

Zagrebačka policija započela je kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom koji je svojim Mercedesom, u petak oko 22 sata na parkiralištu trgovačkog centra u Buzinu, naletio na tri pješaka i automobil u kojem su nakon udara ozlijeđene još dvije osobe.

Policijska uprava zagrebačka je precizirala da je 23-godišnjak upravljao Mercedesom zagrebačkih registarskih oznaka te je uslijed neprilagođene brzine naletio na tri pješaka i jedan automobil koji se potom odbio na još jedan automobil.

Ozlijeđenim osobama na koje je naletio Mercedes pružena je liječnička pomoć u zdravstvenim ustanovama Grada Zagreba, dok su u prometnoj nesreći ozlijeđene još dvije osobe koje su se nalazile u automobilu na koji je naletio Mercedes te će i njima liječnička pomoć biti pružena u zagrebačkim bolnicama.

Divljao po parkiralištu pa naletio na ljude

Muškarac koji je upravljao Mercedesom je pod nadzorom policije te je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Na mjesto događaja ranije upućeni vatrogasci koji su pomagali djelatnicima Hitne pomoći.

Vozač Mercedesa divljao automobilom po parkiralištu. Dok je ubrzavao izgubio je kontrolu nad vozilom i zabio se izravno prema pješacima i parkiranim automobilima. Očevici kažu kako se radi svojevrsnim automobilističkim susretima na kojima ima i utrkivanja. Čini se da su i ozlijeđeni pješaci promatrali divljanje vozača Mercedesa prije nego što je načetio na njih. 

Na licu mjesta ostali su Mercedes i još dva razbijena automobila, a policija je do kasnih noćnih sati ispitivala svjedoke i obavljala očevid. 

Sadržaj se učitava...

Pet osoba ozlijeđenih u prometnoj nesreći prevezeno je u različite bolnice u Zagrebu. Dvije osobe se nalaze u KB-u Dubrava, a po jedna je u KBC-u Zagreb, KBC-u Sestre milosrdnice i Klinici za traumatologiju, piše index.hr

Na razini špekulacija prenosi se informacija da se vozač, prije nego se zaletio u skupinu ljudi, utrkivao s nekolicinom vozila, a neki kažu da je riječ o Tik-Tok izazovu, prenosi HRT.