POKAZALA GA JAVNO Pljušte reakcije zbog Kolindina srednjaka

Kolinda Grabar Kitarović
Prvitani album

Čelnik platforme Možemo Tomislav Tomašević ocijenio je u petak dvoličnim i licemjernim potez bivše hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, koja je čelniku Domovinskog pokreta Miroslavu Škori pokazala "srednji prst" na društvenim mrežama zbog izjava o pobačaju i silovanju.

Grabar-Kitarović time se pridružila ženama koje su "srednjim prstom" reagirale na izjave Škore i još nekih političara o pravu na pobačaj silovanih žena, fotografiravši se i sama s podignutim srednjim prstom.

Tomašević je na konferenciji za novinare na kojoj su platforma Možemo! i Zagreb je naš! predstavili glavne predizborne programske smjernice iz područja kulture, za potez Grabar-Kitarović rekao da ga je iznenadio s obzirom da je ne tako davno kao predsjednica ugostila predstavnike Hoda za život.

"Iznenadnu promjenu stajališta preko noći" Tomašević vidi iz perspektive "specijalne misije u koju ju je HDZ poslao da se oduzmu neki glasovi Mostu i Domovinskom pokretu".

Nevjerojatno mu je, neprihvatljivo i sramotno, kaže, da se predizborna kampanja u 21. stoljeću počela voditi preko ženskog tijela, a bivšu predsjednicu je optužio da je, dok je bila na vlasti, na neki način pripremila teren za ovo što se danas događa.