FOTO/VIDEO  Plači mala, plači osto sam na Rači

Milorad Dodik

...koja je dovela do uspostave ustavno-pravnog poretka na cijelom prostoru Republike Hrvatske kao međunarodno priznate i suverene države hrvatskog naroda kao i svih drugih građana ili nacionalnih manjina koji poštuju ustav i zakone Republike Hrvatske.

Ono što nam je upalo u oči je da poraženi dio Miloševićeve politike Velike Srbije želi taj dan obilježiti kao nacionalni Dan žalosti u Republici Srbiji i Republici Srpskoj, obrazlažajući to na zanimljiv način, citiramo Centralni Dnevnik Republike Srpske:
„ Na današnji dan prije 20 godina je protjerano 250 hiljada Srba iz Republike Srpske Krajine", kasnije smo na Dnevniku Republike Srbije vidjeli Vojislava Šešelja kako pali dvije Hrvatske zastave i prijeti da će Srbi vratiti sve prostore Velike Srbije među kojima je i Republika Srpska Krajina.
Mi branitelji oboljeli od PTSP-a cijelo vrijeme imamo dilemu zašto srpski narod 1991. godine nije prihvatio prijedlog doktora Franje Tuđmana o formiranju 8 suverenih država koje su nastale kao dogovor jugoslovenskih komunista u Jajcu 1943. godine.
Te države bi bile Republika Slovenija, Republika Hrvatska, Republika Bosna i Hercegovina, Republika Crna Gora, Republika Srbija, Republika Makedonija, Republika Kosovo i Republika Vojvodina.

Da su tada Milošević i njegovi suradnici prihvatili političku realnost ne bi se dogodilo razaranje i zločini u Vukovaru i Škabrini, ne bi se dogodilo razaranje Dubrovnika, ne bi se dogodio progon hrvata iz Krajine, Baranje i Srijema, ne bi se dogodio zločin nad hrvatima u mjestu Ravnom, ne bi se dogodilo protjerivanje hrvatskog naroda iz Posavine, ne bi se dogodilo razaranje doline Neretve i grada Mostara, ne bi se dogodilo opkoljavanje Sarajeva u kojem su 4 godine hrvati i bošnjaci bili izloženi snajperima i granatama, ne bi se dogodio genocid u Srebrenici, itd.

Mi branitelji oboljeli od PTSP-a mislimo kako će srpski narod pronaći u svojim redovima ljude koji će priznati povijesne pogreške koje su počinili Milošević, Šešelj, Aleksandar Vučić, Tomislav Nikolić, Ratko Mladić, Radovan Karadžić, Mile Martić, Milan Babić, Goran Hadžić, Milorad Dodik i nadasve radikalni krugovi Srpske Pravoslavne Crkve, i kako će u budućnosti pronaći realnu politiku koja uvažava poltičko pravo svakog naroda i napokon priznati zločinački karakter Velike Srbije i sve strahote koje su počinili u ime Velike Srbije, dok se to ne dogodi pozdravljamo ih sa pjesmom „Plači mala, plači osto sam na Rači"


Sektor branitelja oboljelih od PTSP-a