On im je trn u oku zato što ga narod voli

Hrvatska zemlja, mediji, Milan Bandić, podrška, Facebook socijalna mreža, uhićenje, Milan Bandić, Milan Bandić, uhićenje, Zagreb, optužnica
Članovi grupe smatraju da je hapšenje Bandića politička igra i da je aktualni zagrebački gradonačelnik nekome "trn u oku". Poruke podrške stižu sa svih strana, a grupa velikom brzinom prikuplja nove članove.

Na stranici podrške je navedeno da "Postoje mnogi ljudi, kao npr. pola Hrvatskog Sabora koji bi ovdje trebali biti prije Bandića! On im je trn u oku zato što ga narod voli, zato što radi za narod, a to se vidi na svakim izborima za gradonačelnika! Nisu nam oni u Vladi dali besplatne knjige, vrtiće...Oni jedino znaju odustajati od projekata i čekati da Bandić spasi stvar. Ovo je politički čin...prikrivanje i skretanje pozornosti sa nečeg drugog sto se događa ili će se dogoditi...Hoćemo svog gradonačelnika natrag!!! Nikad ga niko nebi mogao dostojno zamijeniti!" Građani također daju podršku: "Jedini čovjek koji je dao puno za naše invalide i za našu djecu! Čovjek koji je bio na dužnosti za svoj grad od 0-24! Zagreb bez Bandića neće biti isti...", "Milane tvoji građani su uz tebe" i sl.