Oglasila se i bivša supruga Igora Štimca

Igor Štimac
Facebook

Hrvatsku javnost jučer je dočekala vijest, kako je proslavljenog hrvatskog nogometaša i bivšeg izbornika Vatrenih, napao njegov vlastiti sin koji je bio u vidno alkoholiziranom stanju.

"Pravio je majmunarije", kazao je kratko Igor Štimac na tu temu.

Danas se na svom Facebook profilu oglasila i bivša Štimčeva supruga Suzana Žunić Milačić, koja za svog bivšeg supruga ima samo riječi hvale.

"Možda griješim, možda ne, al imam potrebu podijeliti neke lipe slike naše prošlosti, a i sadašnjosti. Kako da krenem. Mi smo šarena i šašava obitelj, malo smo se proširili s Dadom i Lanom, također i s malim Ivanom i Nikom.

Mogu vam reći, prošli smo puno toga, od razvoda, do dječjih tuga i trauma koje su proizašle iz toga, ali i do zacijeljena rana, kod nekog više, kod nekog manje, al smo ostali obitelj. Nemojte ljudi suditi, nemojte ogovarati, pustite karme i bumerange, dječje rane su najteže rane, nema te igle i konca koji to može na brzinu sašiti.

Dug je proces, a mi smo tu, na korak. Moja obitelj je i Dado, i moja djeca, i Igor i njegova djeca, i nema ništa ljepše kad svi sjedimo za istim stolom, i rješavamo naše brige i probleme. Ima ih ponekad, ali izvest obitelj i djecu na pravi put nije nekad lako, al uvijek se treba boriti, a i praštati i voljeti. Moja djeca imaju najboljeg i najstrpljivijeg oca na svijetu. Igora. Da, Igora, nemojte se čuditi.

On im je podrška i prijatelj, katica za sve, uvijek dostupan, pun razumijevanja za njihove želje i probleme. Imaju i drugog "oca"-prijatelja, Dadu, našu omiljenu tampon zonu i rame za plakanje (Dado skidam kapu). Imaju i Lanu za ženske razgovore, i dva mala brata, koje obožavaju.

Sve u svemu, bas smo šareni, al dajemo sve od sebe da smo tu jedni za druge i kad je teško i tužno. Stvari se dese, ne znaš ni kako se dese, nekad krene loše, nisi ni svjestan da je negdje neka rana proradila, misliš nije, al eto je, ne najavi se, al opet, iz ovoga ćemo izaći jači nego prije, vjerujte mi.

Igore i Luka, oboje vas volimo, i znamo i znate da se volite, sve će ovo proći, iza kiše dođe uvijek sunce, a vi, moji fb prijatelji, i ostali, hvala vam na brizi i podršci, brinite se za djecu, volite ih. A vi novinari, prenesite ljubav iz ovog posta, i kopi-pejstajte ga u milijun primjeraka jer može pomoći još kome. Bar tako ja mislim. Volim vas svih. Peace", napisala je Suzana.

Igor Štimac

Igora Štimca napao njegov sin

Igor Štimac sinoć je napadnut od strane vlastitog sina. 'Istina je, no ne bih išao u detalje. Takve stvari se trebaju rješavati unutar obitelji', kazao je Štimac za…

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.