OBIJALI VOZILA BMW PO MAKARSKOJ RIVIJERI Uhićena banda stranaca koji su provalili u 7 vozila i krali dijelove

Ilustracija
top gear

Splitska i makarska policija uhitili su četiri stranca koji su posljednjih dana na području Drvenika, Tučepa i Makarske organizirano provalili u sedam automobila BMW iz kojih su krali upravljače i druge dijelove, prenosi Hina.

Nakon što su dobili tri dojave o provalama u vozila na području Drvenika, Tučepa i Makarske policajci su započeli intenzivno kriminalističko istraživanje i prikupljanje dokaza kako bi utvrdili identitet i pronašli osobe koje se dovode u vezu s tim događajima.

“Zajednički intenzivan rad policijskih službenika Službe općeg kriminaliteta, Policijske postaje Makarska i Druge policije postaje Split, u prikupljanju informacija i dokaza, te rad na terenu, rezultirao je time da su u nedjelju na području Splita, policijski službenici pronašli i uhitili četiri strana državljana kod kojih su pronađeni predmeti koji su otuđeni iz vozila i nad njima je u tijeku kriminalističko istraživanje”, rekla je Sanja Nazlić iz splitske policije.

Uhićeni su

Tijekom kriminalističkog istraživanja je utvrđeno da su 31. kolovoza na području Drvenika provalili u automobil iz kojeg su ukrali dio upravljača sa zračnim jastukom i kontrolnom tablom. Nakon toga su sutradan na području Tučepa provalili u pet parkiranih osobnih vozila iz kojih su otuđili tri volana, dvije digitalne upravljačke ploče i putno računalo, dok su 2. rujna u Makarskoj provalili u BMW iz kojeg su ukrali upravljač.

Uhićeni su i dovedeni u službene prostorije i nad njima je u tijeku kriminalističko istraživanje.