Novo: Jeftini promotivni letovi po Hrvatskoj već od 150 kuna!

Petkom će nuditi pomalo neuobičajenu, "kružnu", liniju, koja uključuje pet gradova, prema sljedećem rasporedu: Osijek (6.40) - Zagreb (7.30); Zagreb (8.05) - Rijeka (8.45); Rijeka (9.15) - Split (10.10); Split (10.40) - Dubrovnik (11.20); Dubrovnik (11.50) - Rijeka (13.10), piše Glas Slavonije.

''Na ovaj način povezano je čak pet gradova, četiri najveća i atraktivni Dubrovnik. Vjerujem da će biti dosta putnika na toj liniji, a iz Osijeka se, prema mome mišljenju, njome najviše isplati ići u Zagreb ili Rijeku. No svatko treba sjesti, izračunati i vidjeti što mu je najbolja opcija", objašnjava Domagoj Marinić, direktor ZL Osijek.

Promotivna akcija

Broj putnika zasigurno će se povećati s posebnom akcijom koju Trade Air uvodi u suradnji sa ZL Osijek i popularnim internetskim portalom. Naime, ta kompanija ima tzv. X tarifu i Y tarifu za djecu i odrasle, s tim što je prva nešto povoljnija, ali druga će se od četvrtka, 3. travnja, naći u sklopu te akcije.

''Od 3. do 28. travnja za sve naše domaće letove u ljetnoj sezoni, dakle do 25. listopada, preko portala Crno Jaje moći će se kupiti karte po promotivnim cijenama, uz 50 posto popusta, za Y tarifu na određeni broj mjesta, 20-ak u svakom zrakoplovu.

Ostala mjesta prodavat će se po redovitim cijenama. To će nominalno vrijediti do 28. travnja ili dok se sva mjesta na popustu ne 'potroše', a nakon toga na svojoj web stranici otvorit ćemo X tarifu, također za određeni broj mjesta. Što se tiče Osijeka, u toj akciji posebno će povoljni biti letovi za Split ili Dubrovnik, po cijeni od samo 157 kuna u jednom smjeru, a karta za Zagreb i Rijeku stajat će samo 154,5 kuna", objašnjava Petra Koletić iz Trade Aira, uz napomenu da se sve tarife mogu pronaći na njihovoj službenoj web stranici.