Ryanair pokrenuo dvodnevnu akciju

Ryanaira
Ryanair je prošle godine bio prva zrakoplovna tvrtka u svijetu koje je prevezla 100 milijuna putnika na međunarodnim relacijama.

Europski avioprijevoznik Ryanair pokrenuo je u Hrvatskoj dvodnevnu akciju sa 25% jeftinijim letovima u razdobolju od 1. travnja do 25. svibnja ove godine.

Popust se odnosi na sve destinacije iz i prema Osijeku, Puli, Rijeci i Zadru, a tu je i najnovija destinacija Berlin.

Treba naglasiti da je jeftinije letove moguće rezervirati od danas u ponoć do nedjelje u ponoć samo na stranicama Ryanaira.

Iz Ryanaira poručuju kako u Hrvatskoj posluju sve bolje, destinacija (za sada ih je 21) i rezervacija je sve više, pa su se iz tog razloga odlučili na ovaj veliki popust.

Da podsjetimo, u trećem fiskalnom tromjesečju zaključno s krajem 2015. godine kompanija je ostvarila više nego dvostruko veću dobit nego u istom razdoblju godine ranije, od 103 milijuna eura. Prihodi su joj uvećani 17 posto, na 1,33 milijarde eura.

Ryanair je prošle godine bio prva zrakoplovna tvrtka u svijetu koje je prevezla 100 milijuna putnika na međunarodnim relacijama. U ponedjeljak su povisili prognozu i sada očekuju da će u financijskoj godini prevesti 106 milijuna putnika, milijun više no što su dosada očekivalo.