NEVRIJEME POHARALO ČAZMU Srušen dalekovod, grad je bez struje, prevrnuti kamioni...

olujno nevrijeme,Čazma
Privatni album

Strašno nevrijeme pogodilo je danas Čazmu i napravilo ogromnu materijalnu štetu. Za sada još uvijek nema informacija ima li ozlijeđenih osoba, javlja MojPortal.hr.

Jako puno štete, raskrivenih korovova, smrskanih automobila, prevrnutih kamiona, porušenih drveća. Struje nema u cijelom gradu i kako sada stvari stoje neće je ni biti dan dva jer je srušen 35 kilovatni dalekovod, poručio je čazmanski gradonačelnik Dinko Pirak, koji je trenutno sa županom Markom Marušićem u obilasku grada.

"To je snaga koju dugo nisam vidio. Informaciju o ozlijeđenim osobama još uvijek nemam. Sirene bruje po cijelom gradu", poručio je Pirak.

olujno nevrijeme,Čazma

Oštećena vozila

Policija također još nema informaciju je li netko u nevremenu stradao. Njima se uglavnom javljaju građani kojima je oštećena imovina.

olujno nevrijeme,Čazma

"PU bjelovarsko-bilogorska zaprimila je nekoliko dojava građana o oštećenju njihove imovine uslijed nevremena. Uglavnom se radi o oštećenjima vozila uslijed pada stabala, za sada nemamo dojavu da je netko ozlijeđen", rekao je Saša Đorđević, glasnogovornik PU bjelovarsko-bilogorske.

olujno nevrijeme,Čazma

Kako doznaje MojPortal.hr, snažan vjetar srušio je krov poduzeća Čazmatrans na parkiralište.

olujno nevrijeme,Čazma