VIDEO  Nepoznata osoba pucala tijekom vožnje u tunelu, policija otvorila istragu nakon objavljene snimke

Tunel Sveti Rok
Ilustracija

Splitska policija traga za osobom koja je u ponedjeljak pucala iz plinskog pištolja u tunelu Marjan, nakon što je snimka pucnjave objavljena na internetu, doznaje se u policiji.

U policiji kažu da su u srijedu predvečer na pola sata zatvorili tunel Marjan u kojem su obavili očevid tijekom kojega su pronašli čahure plinskog pištolja, prenosi Hina.

Policija je o pucnjavi, koja se dogodila u ponedjeljak kada je Split na Rivi dočekivao brončane "Vatrene", saznala nakon snimke objavljene na internetu. Pretpostavlja se da je osobu dok je pucala iz vozila snimio drugi vozač koji se nalazio iza njega.

"Jučer, nakon pregleda javno objavljene snimke pucnjave u tunelu, odmah smo započeli poduzimati mjere i radnje kako bi utvrdili činjenice. Policijska uprava splitsko-dalmatinska nije imala dojavu o snimljenom događaju", kazali su u policiji.

Dalmatinski portal objavio je snimku na kojoj muškarac u vožnji kroz prozor automobila vadi pištolj te u zrak, odnosno tunelski strop, ispaljuje seriju hitaca. U tom trenutku u tunelu su se nalazila i druga vozila. Snimku možete pogledati OVDJE.