NEKADA JE SREĆA NE POGODITI NITI JEDAN BROJ Umirovljenik iz Hrvatske osvojio 80.000 eura

umirovljenik,lutrija,igre na sreću
Robert Anic/PIXSELL

Samo nekoliko dana nakon dobitnice Jackpota koja je pogodila sve brojeve u igri Sve ili Ništa, na glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije stigao je i sretni dobitnik.

Umirovljenik koji je svoj listić uplatio na prodajnom mjestu Hrvatske Lutrije u Matuljima, nije pogodio niti jedan broj i tako je osvojio glavni dobitak od 80.000 eura, piše 24sata.hr.

"Dugo igram i uglavnom igram igre Loto 6 i Sve ili Ništa, uvijek sam se nadao i vjerovao kako će se i meni jednom sreća osmjehnuti", rekao je sretni igrač koji ima svoje brojeve, a za ovu dobitnu kombinaciju zahvalna je njegova upornost i dugogodišnji ritual zapisivanja brojeva:

"Uglavnom igram datume koji su nama važni, bilo da su rođendani, obljetnice i sl., ali ovog puta sam brojeve odabrao potpuno drugačije. Godinama zapisujem izvučene brojeve lutrijskih igara i radim kombinacije sa svojim brojevima, no za to kolo sam odabrao dobitnu kombinaciju iz travnja. I sve sam promašio", smije se umirovljenik kojem je upravo sve promašeno donijelo glavni dobitak.

Za dobitak je saznao vrlo brzo nakon izvlačenja kada je htio upisati i brojeve tog kola:

"Krenuo sam zapisivati i ujedno gledao u listić. Kada sam shvatio da nemam niti jedan broj pozvao sam suprugu da sa mnom još jednom provjeri listić, a nakon zajedničke provjere rekao sam joj da ode po tlakomjer i pomogne mi izmjeriti tlak", dodao je dobitnik kojemu je šok i uzbuđenje zbog dobitka uslijedilo tek dan kasnije.

Planovi, što s dobitkom, već su napravljeni:

"Dobitak će dobro doći za radove oko kuće, a ostatak naravno dijelim sa svojom obitelji", rekao je na kraju dobitnik poručivši ostalim igračima da budu uporni i imaju vjere u dobitak.

Igra Sve ili Ništa pokazala se iznimno sretnom za igrače Hrvatske Lutrije, a ovo je već sedmi Jackpot osvojen od kraja ožujka do kraja lipnja. Tri puta slavilo se u Zagrebu, jednom na internetu, u Zadru, Pitomači i sada u Matuljima.

Podsjećamo kako se u igri Sve ili Ništa u svakom kolu izvlači 11 brojeva od njih 22, a glavni dobitak osvaja se u slučaju da pogodite svih jedanaest brojeva, ali i u slučaju kad promašite svih jedanaest brojeva.

Izvlačenje igre Sve ili Ništa održava se svaki dan u 19 h, a glavni dobitak iznosi 80.000 € (602.760 kn).