NE ODUSTAJTE OD CILJEVA Hrvatski glumac dobiva prijetnje nakon pojavljivanja na grčkoj televiziji

Rene Bitorajac

Nakon što je glumac Rene Bitorajac podijelio snimak priloga s grčke televizije o navijačkim neredima između BBB-a i grčke grupe Gate 13, u kojem se pojavljuje njegov lik iz filma 'Metastaze', sada je otkrio da prima prijetnje od nekih Grka.

"Je*i se, hrvatsko gov*o. Platit ćeš za ubojstvo koje si počinio u Ateni. Je**š hrvatske navijače i BBB. Nacističke ubojice! AEK-ovi fanovi će vas uništiti", napisao je Bitorajcu jedan bijesni Grk, a glumac je prijetnje objavio na svom Instagramu.

Inače, u grčkim vijestima našao glumac Rene Bitorajac, odnosno Krpa, lik kojeg tumači u filmu 'Metastaze', prenose 'Nezavisne novine'.

"Uvijek sam htio biti u centralnim grčkim vijestima! Nikad ne odustajte od svojih ciljeva, vjerujte u sebe i sve će vam se ostvariti! Iskreno i duboko osuđujem huliganizam jednako kao i huškanje pa evo i korištenje scena iz igranog (ne dokumentarnog) filma u svrhu propagande, ocrnjivanja i generalizacije. Prisjećam se i gostovanja u Ateni na kojem sam prisustvovao kad je na naše navijače bačen Molotovljev koktel, nikad se na stadionu nisam osjećao nesigurnije. 

U svoj tragediji ipak se nadam da nož nije bio od nekog Boysa. Svaki pojedinac odgovara za svoje postupke, ali organi reda moraju zaštititi ostale! Propusta koliko hoćeš, baš kao i budala. Ali evo mene u grčkom dnevniku. Nisam još dobio poziv za ispitivanje!" napisao je Bitorajac na društvenim mrežama uz snimku s grčke televizije na kojoj se u prilogu o nemilom događaju vidi scena iz filma 'Metastaze', u kojem Bitorajac tumači ulogu Krpe, huligana i pripadnika Bad Blue Boysa.