VIDEO  MOST predstavio svog kandidata za gradonačelnika Zagreba

most, Zvonimir Troskot
MOST

Zvonimir Troskot bit će kandidat MOST-a za gradonačelnika Zagreba na predstojećim lokalnim izborima.Troskot je za gradonačelnika službeno predstavljen večeras ekskluzivno u Dnevniku Nove TV.

"Naš Zvonimir Troskot bio je financijski menadžer i revizor velikih svjetskih kompanija, vodio je jednu od najvećih referendumskih inicijativa u Hrvatskoj te bio golman Dinama i Hrvatske nogometne reprezentacije do 18 godina", istaknuli su iz MOST-a.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Zvonimir je u krugovima Mosta iznimno poštovan zbog svojeg pristupa ljudima, koji je pun empatije i razumijevanja za druge. S druge strane Zvonimir, odnosno Zvone ili Troki kako ga od milja zovu prijatelji i stranački kolege, čovjek je koji teži strukturi i organizaciji. Ima izražene liderske osobine, veliki je radnik koji ljude u Most privlači vlastitim primjerom. Pozitivnog je duha, a sve osvaja iskrenošću. Za svaki problem, odmah traži rješenje. Želi vratiti povjerenje građana u politiku i političare", priopćeno je večeras iz MOST-a.

Troskot se tako za sada pridružio Milanu Bandiću koji će još jednom krenuti po mandat, ali i Tomislavu Tomaševiću koji će u bitku za Zagreb.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.