MARIN MILETIĆ "U dva dana primio sam 700 prijetnji ubojstvom iz BiH"

Marin Miletić u Izraelu
Facebook

Zastupnik MOST-a u Hrvatskom saboru Marin Miletić proteklih dana boravio je u Izraelu s još dvojicom kolega iz saborskih klupa, Bojanom Glavaševićem i Zvonimirom Troskotom u svojstvu izaslanika Hrvatskog Sabora. 

Miletić se javio iz Izraela i opisao strahote koje je tamo vidio.

"Teroristi Hamasa ubili su 1.400 civila. Oteli su 220 civila od kojih je preko 30 djece, čak i male bebe. Slušali smo njihova svjedočanstva. Neki koji su oteti čak su financijski pomagali Gazu, volontirali tamo... ali i oni sami su stradali. Znate, mi koji smo prošli, makar kao djeca, Domovinski rat, znamo donekle naličje zla koje se manifestira u ljudima koji potpuno izgube dimenziju ljudskosti, pretvore se nekom čudnom preobrazbom tame - u zvijeri", rekao je između ostalog Miletić javljajući se iz Izraela.

U međuvremenu je Miletić stigao u Hrvatsku, a njemu su počele stizati prijetnje i to iz Bosne i Hercegovine.

"Moj odlazak u Izrael u trenutku dok Europa pati pod najezdom ilegalnih migranta koji dolaze uglavnom iz islamskih zemalja bio je dobra odluka. Želio sam se na licu mjesta upoznati sa islamskim ekstremizmom naravno uvijek poštujući i braneći pravo na život i zaštitu civila u Palestini. 
Reakcije ekstremnih islamista i brojne prijetnje koje sam dobio pokazuju kako u našem susjedstvu u BiH imamo opasnost od islamskog radikalizma i mogućeg terorizma što je posebno opasno u kontekstu sve većeg priljeva ilegalnih migranata. Uz Hamas su, a protiv države Izrael Soroš, Greta Thunberg i Rada Borić, a ja sam uvijek bio i ostat ću protiv tih globalista i protiv islamskog radikalizma.  Branit ćemo kršćanski identitet Europe i kršćanski identitet naše Hrvatske i tu sam i ja i Most jasni. Zato se i zalažemo da vojska izađe na kritične točke na državnoj granici kako bi se zaustavili ilegalne migracije", napisao je Miletić.

Dodao je i koliko je prijetnji dobio.

''Želio sam se na licu mjesta pobliže upoznati s islamskim radikalizmom i ekstremizmom. Vrlo jasno želim reći, poštujući svako pravo na život, pravo na slobodu, mir i svako pravo na državu Palestine, da sam primio brojne prijetnje. U dva dana oko 700 prijetnji ubojstvom, imenom i prezimenom, sve od građana Bosne i Hercegovine. O tome sam obavijestio nadležne'', rekao je Miletić".

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.