VIDEO  Lucija iz Rame je u finalu hrvatskog supertalenta!

Lucija Šarčević

Mlada ramska glazbenica Lucija Šarčević u finalu je hrvatskog Supertalenta! Izborila je finale, među deset natjecatelja i dva zlatna gumba, klavirskom izvedbom pjesme “Libar”, poznatog splitskog kantautora Zlatana Stipišića Gibonnia.

“Dragi ljudi, hvala vam svima na večerašnjoj podršci. Pozitivni komentari, riječi podrške i toplina guraju čovjeka naprijed. To se večeras dogodilo između vas i mene. Količina pristiglih poruka i čestitki je ogromna. Moje veliko dostignuće je prolazak u polufinale, a o večerašnjem ulasku u finale – da ne govorim! Od srca vam hvala na podršci i, naravno, pratite me uskoro u velikoj završnici Supertalenta”, kazala je Lucija Šarčević Ramski Vjesnik.

Pogledajte cijeli nastup Lucije Šarčević

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Publika mega popularnog regionalnog showa ove je nedjelje doznala imena još troje sretnika koji će ostalima pridružiti u velikom finalu showa. Među njima je baš i Lucija, koja je svojom klavirskom izvedbom još jednom očarala žiri i publiku hrvatskog izdanja Supertalenta.

I u trećoj polufinalnoj epizodi pred žirijem je bila izuzetno teška odluka jer je na pozornicu stalo deset izvrsnih kandidata, među kojima su se pojavila i dva zlatna gumba i talenti koji su se svojim talentom istaknuli u audicijskom dijelu showa.

Lucija dolazi iz sela Rumboci kod Prozor Rame u BiH, a tamo vodi crkveni zbor i potpredsjednica je Franjevačke mladeži. Za nju je vjera nešto posebno. Vidi druge kojima je vjera samo formalnost i to ju jako žalosti. Na misi se i zaljubila u klavir pa je odlučila ići na privatne sate. Sada svira klavir, gitaru i ukulele, a pjeva i u vokalnoj skupini na vjenčanjima već 3 godine.