FOTO  Lidl donirao udruge u Milinama i Metkoviću

LIDL, donacija
Nedavno su tako uručene dvije donacije na dubrovačko - neretvanskom području: Rehabilitacijskom centru "Josipovac" u Mlinima i Veslačkom klubu "Neretvanski gusar" u Metkoviću.
Donacije su predsjednicima udruga simbolično uručili Lidlovi zaposlenici koji su ove udruge i nominirali: Ana Napica i Anita Primorac te predstavnik Lidla Dragan Blažević. Ana i Anita će, kao i ostali Lidlovi zaposlenici koji su sudionici ovog donacijskog programa, dobiti mogućnost da radni dan, umjesto na poslu provedu volontirajući u udruzi ili instituciji koju su predložili za donaciju.

Više o doniranim udrugama:
Centar za rehabilitaciju Josipovac osigurava boravak, rehabilitacijske postupke i zdravstvenu skrb za osobe s intelektualnim poteškoćama, te njihovo aktivno sudjelovanje u sveukupnom razvoju zajednice. Vizija centra je prihvaćanje različitosti osoba s intelektualnim poteškoćama.

Veslački klub Neretvanski gusar je veslački klub iz Metkovića osnovan 13. listopada 1968. godine. Sudjeluju na veslačkim natjecanjima diljem Hrvatske, ali i u inozemstvu.

Lidlov projekt "Više za zajednicu!" vrijedan je pola milijuna kuna te će Lidl u ime svojih zaposlenika ove godine uručiti čak 88 donacija.