KOD ZADRA Nakon tučnjave u noćnom klubu, preminuo zaštitar. Dvije osobe su privedene

Traka mjesto zločina
Hercegovina.info

Kako navodi Index, protekle noći je u noćnom klubu u Biogradu poginuo zaštitar. Uzrok smrti još uvijek nije poznat. Iako su se pojavile neprovjerene informacije da je muškarac ubijen, Zadarski.hr je neslužbeno doznao da je preminuo od infarkta.

Zadarska policija je objavila da je jutros u 4:05 sati postupala po dojavi Hitne medicinske pomoći Biograd da pružaju liječničku pomoć muškoj osobi u ugostiteljskom objektu u Biogradu. Zbog pružanja daljnje liječničke pomoći, 54-godišnji hrvatski državljanin je prevezen u Opću bolnicu Zadar gdje je preminuo.

"U koordinaciji s dežurnom županijskom državnom odvjetnicom, koja je izašla na mjesto događaja, policija je provela očevid dok se u prostorijama policije nalaze dvije muške osoba nad kojima se provodi kriminalističko istraživanje na sve okolnosti ovog događaja", naveli su iz PU zadarske.

Provedenim mjerama i radnjama policija je za sada utvrdila kako je tijekom večeri u ugostiteljskom objektu evidentirano narušavanje javnog reda i mira te fizičkog sukoba između više osoba.

Zadarski.hr neslužbeno doznaje da je preminuo muškarac iz Pridrage, te da su privedena dvojica mladića u dvadesetim godinama iz Sv. Filipa i Jakova. Njihov identitet policija ne smije otkriti jer je istraga još u tijeku. 

Po nalogu županijske državne odvjetnice, nad tijelom preminulog je naložena obdukcija kako bi se utvrdio točan uzrok smrti. Obdukcija će biti izvršena danas popodne.