Kerum sam šakama sredio goste iz Zagvozda

ZAGREB - Ni par dana nakon što je u klub Egoist banuo s grupom boksača iz Pit Bula kako bi sanirao sramotu pobočnika Joška Svaguše i Ivice Livaje, splitski gradonačelnik Željko Kerum ponovno je pokazao mišiće.

U petak na večeri Zagvožđana održanoj u restoranu Sky, Kerum se na šanku zakačio s grupom mladića, koje je nakon par minuta sam samcat "otkotrljao" niza stube s petog kata Prodajnog centra Joker.


Gradonačelnik je, istina, kao i obično, bio okružen grupom najbližih suradnika, no pomoć nije tražio. Skočili su da mu asistiraju i Livaja i Svaguša, no gazda je sve sam odradio. Mladići su htjeli natrag na večeru, ali mimo Keruma i redara nisu mogli. Priskočilo je i dvadesetak uzvanika, neki su izvadili policijske iskaznice. Prijetio je sukob širih razmjera, no policija, koja se nalazi svega stotinjak metara od Jokera ipak nije pozvana.

Svjedoci se prisjećaju neugodnog prizora, kojem je čini se, ponovno kumovao alkohol, koji se u Kerumovom društvu sve obilatije toči. Na feštu Zagvožđana gradonačelnik je došao u elementu. Javio se Svagušinim roditeljima, a onda se zaputio do šanka. Sa šiltericom na glavi. Nije trebalo dugo čekati da zaiskri.


Interesantno, vodeći ljudi Zagvozda, načelnik Miro Gaće te predsjednik Udruge i organizator večeri Ivan Čagalj o incidentu pojma nemaju. Po njima, sve je proteklo u najboljem redu i nitko od njih dvojice nije vidio ništa što bi ličilo na incident ili kavgu.

Mnogi Kerumovu nervozu pripisuju i nesretnim obiteljskim zbivanjima u posljednje vrijeme. Nakon priznanja veze s Fani Horvat, Kerumu su žena i sin zatvorili vrata Jokera. Mali Joke uzeo je ključeve apartmana u kojem je tata ljubovao s mlađahnom Fani. Više ne želi čuti za njega. Kerumu je to sve skupa teško palo, pa je ionako kratak fitilj dodatno okračao. Prošlog vikenda u Tropicu su deblji kraj izvukli pobočnici Livaja i Svaguša, a ni ovaj očito nije mogao proći bez osobnog gradonačelnikova angažmana.

Sinoć opet stanje redovno. U gradu Kerum, u pratnji Livaja, Svaguša i Ivica Šurjak. Komentiraju utakmicu sa Zadrom. Svaguša nije bio zadovoljan. "Obračunat ću se s njima poslije Zagreba... Ne možemo prije" čuli su prolaznici. Tko je idući na tapetu gradonačelnika Keruma i njegovih generala?

index.hr