JUTARNJA ČISTKA U popularnom odmaralištu na Jadranu zorom uklonjene ležaljke

Gradac uklanjanje ležaljki
Općina Gradac

Sa špicom sezone na jadranskim plažama vraća se i čest običaj 'rezervacije' pozicije strateškim odlaganjem ručnika, ali i ostavljanja raznih rekvizita, kako ih gosti ne bi stalno nosili do apartmana. 

No, u Općini Gradac, ljetovalištu u koje ide i veliki broj državljana BiH, u subotu rano ujutro su odlučili napraviti čistku na plaži. Radnici 'Komunalnog' s kamionom su došli do plaže te uklonili ručnike i ostale rekvizite koji su bili ostavljeni na plaži.

Gradac uklanjanje ležaljki

"Još jednom upozoravamo da je zabranjeno ostavljati ručnike i/ili bilo koje druge rekvizite bez nadzora preko noći", objavila je Općina na svom Facebook profilu. 

U komentarima su ih pitali i šta je sa ostavljanjem plastičnih ležaljki u hladovinu kojima se zauzima velik dio plaže, a iz Općine su odgovorili da se i po tome postupa. Ipak, većina onih koji su reagirali na ovu objavu, pohvalila je reakciju Općine. 

'Bravo', 'Tako i treba', 'Svaka čast. Na plaži smo svi isti. Ko je brži nek‘ ima hlada', neki su od komentara, prenosi 'Oslobođenje'.