VIDEO  Jandroković prozvao Raspudića da je ljevičar, Ninin odgovor obilježio sučeljavanje

Kraj sinoćnjeg RTL-ovog sučeljavanja kandidata na predstojećim izborima, obilježio je duel HDZ-ovog Gordana Jandrokovića i MOST-ovog Nine Raspudića.

Jandroković je pokušao ubrati jeftine poene prozvavši Raspudića zagovarateljem građanske BiH što su kao potpuno besmislen potez proglasili i stručni politički analitičari RTL-a.

Raspudić je pak s druge strane uspio isprovocirati Jandrokovića na dva načina. Prvi se odnosio na Jandrokovićevo protivljenje za trećim entitetom, koje je procurilo na Wikileaksu, a čiji transkript je Raspudić sinoć i objavio na društvenim mrežama:

"Na izričit zahtjev g. Gordana Jandrokovića javno objavljujemo transkript njegova razgovora s američkim diplomatom:

"Jandroković je bio VRLO OTVOREN PROTIVNIK PRIJEDLOGA BOSANSKIH HRVATA ZA "TREĆI ENTITET". Izjavio je kako je potpora tadašnjeg predsjednika HDZa 1990. Ljubića takvom pokretu glupa i neprihvatljiva."

Iako je Jandroković navedeno demantirao, šlag na kraju bila je Raspudićeva izjava da bi ga Jandroković jedino zavolio kada bi postao predsjednik HDZ-a, aludiravši na to kako se Jandroković znao "prilagoditi" i "dodvoriti" svakom novom predsjedniku HDZ-a.