VIDEO  JAKA EKSPLOZIJA U ZAGREBU Na mjestu udara pronađen dio zrakoplovnog motora, padobran zapeo na drvetu

eksplozija, Zagreb
Twitter

Jak prasak prepao je dio Zagrepčana kod Jaruna u četvrtak nešto iza 23 sata, a policija provjerava o čemu je riječ. Nešto iza 23 sata dio Zagrepčana je počeo javljati preko društvenih mreža da su čuli jak prasak u području Jaruna, javlja Dnevnik.

Prema prvim informacijama iz službenih izvora, čini se da je na mjestu udara pronađen dio zrakoplovnog motora koji je padom napravio krater promjera oko tri metra i dubine jedan metar.

Vatrogasci pokušavaju skinuti drugi predmet s padobranom koji je zapeo na obližnjem drvetu

Još se uvijek ne zna kakav je predmet na tom padobranu. Desetak minuta prije ponoći na mjesto udara stigla je i vojna policija. 

Jedna je studentica na društvenim mrežama napisala da se eksplozija dogodila oko dva metra od nje. "Ne znam što je bilo, ali eksplodiralo je dva metra od mene. Hvala Bogu što sam živa", dodala je studentica. 

Društvenim mrežama se šire razne informacije - od toga da je nešto palo s neba, čak i manja letjelica ili satelit, do toga da je riječ o eksploziji plina, a javljaju i da se širi neobičan i jak smrad.

Reporter Dnevnika Nove TV Dino Goleš javio se s mjesta događaja i kazao da da se ''zasad još ne zna o čemu je točno riječ jer je očevid u tijeku, a nastao je velik krater''.

''Na terenu su vatrogasci i policija, utvrđuju što se dogodilo'', kazao je.

Policija je nedaleko od studentskog doma Stjepan Radić trakom označila prostor oko kratera.