Jackpot u Osijeku od 3,153.645,92 kn

loto, kladionica, loto, listić, lutrija, loto, lutrija, dobitak, Sretna dobitnica, euro jackpot, lutrija bih, donacije, igre na sreću, loto dobitak, loto, Osijek, Jackpot, loto, loto dobitak, dobitak, loto, igre na sreću, Jackpot, Novac
Tko je osoba koja ima 3,153.645,92 razloga za slavlje, javnost (još) nije uspjela doznati. Ipak, jedno je sigurno - zahvaljujući uplatnom listiću na prodajnom mjestu u Osijeku, konkretno u Svilajskoj 36, Osijek je u nedjelju uvečer dobio svog milijunaša nakon pogođene "šestice" i osvojenog jackpota!

Za sada nepoznati sretnik do jučer prijepodne nije se javio Hrvatskoj lutriji, ali izvjesno je da je novopečeni milijunaš/ica listić uplatio/la u srijedu, 8. travnja, oko 11 sati. Potvrdu o uplaćenom listiću dobio je izravno iz ruku 33-godišnjeg Luke Cvenića iz Belišća.

- Da ću, kako kažu, donijeti sreću nekome samo tjedan dana nakon što sam došao raditi na to prodajno mjesto, nisam mogao vjerovati. Zadovoljstvo mi je da sam mogao biti na usluzi toj dami ili gospodinu koji je uplatio dobitni listić i iako sam se pokušavao sjetiti tko je sve bio kod nas u srijedu, naravno da nisam uspio saznati o kome je riječ, ali dobitniku ili dobitnici želim sve najbolje. Inače, da je listić uplaćen u vrijeme kad sam ja radio u srijedu, tek sam sad doznao, iako sam ranije pročitao da je uplaćen listić na našem prodajnome mjestu. Nisam bio siguran je li radila kolegica ili ja, ali onda sam doznao kad je listić uplaćen baš meni i odlično se zbog toga osjećam - ispričao nam je Cvenić, koji u Hrvatskoj lutriji radi deset godina, a ovo mu je, kaže, prvi put da je djelatnik na mjestu gdje je pogođen veliki zgoditak. Volio bi, kaže, upoznati novopečenog milijunaša, ako se odluči javiti.

Otkako radi u Hrvatskoj lutriji, kaže, bio je u prilici upoznati dobitnike manjih novčanih iznosa. Neki od njih katkad su i počastili djelatnike. Cvenić iz iskustva govori da brojni Osječani igraju igre na sreću, i to uglavnom iz navike i zadovoljstva te, dakako, u nadi da će (i) njih "pogoditi" jackpot, ili bar neki značajan novčani iznos. Da je važno sudjelovati dokazao je i za sada nepoznati milijunaš ili dama koja je bogatija za više od tri milijuna kuna. Hoće li ostati u anonimnosti nakon što se javi Hrvatskoj lutriji nije poznato, no slavonski/a milijunaš/ica zaslužuje sve čestitke!