Izjava nezavisnoga kandidata za gradonačelnika grada Imotskoga Ivice Kukavice

Imotski, Ivica Kukvica, Imotski, Ivica Kukvica, Ivica Kukvica, Imotski, Ivica Kukvica, Imotski, Ivica Kukvica, Imotski

...ovom prilikom bi se zahvalio kolegama iz MI za IM na pruženoj potpori, koju sam iskreno i očekivao, obzirom na naše zajedničke ciljeve, koje smo i jedni i drugi, tijekom ove kampanje, više puta naglasili. Svima je jasno da grad Imotski kontinuirano propada i ukoliko ne dođe do drastičnih promjena u načinu vođenja grada, trend propadanja će se nastaviti.

Oni koji prate moj politički rad, znaju da su mi interesi grada Imotskog i zajednice na prvom mjestu i da unazad nekoliko godina činim sve kako bi grad Imotski izišao iz ove nezavidne situacije. Smatram da je za ovakvo stanje isključivo odgovorna lokalna politika, koja već godinama donosi štetne odluke po grad Imotski. Obzirom da sam u kampanju krenuo kao nezavisni kandidat, ukoliko dobijem mandat za gradonačelnika, taj mandat ću do kraja završiti kao nezavisni kandidat i pod cijenu novih izbora neću prevariti svoje birače, kao što je to učinio moj prethodnik. Još jednom napominjem da se ne borim za gradonačelničku fotelju, već za dobrobit grada i naroda. Što se tiče suradnje s političkim opcijama u gradu Imotskom, ona će biti moguća isključivo s onim opcijama koje imaju nultu toleranciju na korupciju i kriminal, a kako lokalni HDZ nije na toj razini, s njima takve suradnje neće i ne može biti, iako isti, ukoliko žele, mogu podržati odluke koje su za dobrobit grada i građana, ali dosadašnja praksa je dokazala da nisu u stanju ni to.

MI za IM je konstruktivna politička opcija u gradu Imotskom, koja okuplja mlade, obrazovane i neiskvarene ljude, željne rada i prosperiteta. Kao logična se nameće suradnja s tom političkom opcijom sve dok djeluju u tom pravcu, a njihovi kvalitetni i obrazovani pojedinci su vrlo vrijedna podloga za stručnu suradnju na raznim poljima.

Još jednom pozivam mlade ljude da dobro razmisle kome će dati povjerenje u drugom krugu, jer ovi lokalni izbori nisu ideološke prirode, već se isključivo radi o borbi za bolji i prosperitetniji grad. Mislite li da Imotski može sebi priuštiti još četiri izgubljene godine, onda slobodno glasujte za moga protukandidata.