IVANEC Vozačica uhvaćena s 3,27 promila alkohola u krvi

alkohol,Ivanec,vožnja,pijan vozač,pijana vozačica
energepic

Nakon višesatne uživancije u konzumaciji alkoholnih pića u ugodnom društvu, 44-godišnja žena odvažila se sjesti za volan svog limenog ljubimca. No, vozeći se sinoć oko 20.40 sati kroz Stažnjevac nadomak Ivanca, imala je neočekivani doček - policijsku patrolu koju nikako nije mogla izbjeći, prenosi Jutarnji list.

Tijekom te redovne kontrole prometa 44-godišnjakinja je bila primorana stati i nije dugo trebalo da se otkrije "tajna" koju skriva jer već po samom spuštanju vozačeva prozora budnom policijskom oku je sve bilo jasno. Ubrzo je uslijedio i alkotest koji je vesela vozačica pala jer je isti pokazao čak 3.27 promila!

Stoga do željenog cilja, točnije svoje kuće 44-godišnjakinja sinoć nije stigla već su ju policajci, s obzirom na to da je postojala bojazan da će nastaviti vožnju u alkoholiziranom stanju, odveli u Policijsku postaju Ivanec. U posebnoj prostoriji predviđenoj za takve "grešnike" 44-godišnjakinja je prenoćila a protiv nje će uslijediti odgovarajuća sankcija zbog vožnje u pijanom stanju.