ISPALJENO VIŠE HITACA U noćnom klubu u Zagrebu ubijen 41-godišnjak

hrvatska policija
Ilustracija

U Zagrebu je u subotu rano ujutro ubijen 41-godišnjak u pucnjavi koja se dogodila u noćnom klubu na Trešnjevci, a muškarac koji se dovodi u vezu s tim kaznenim djelom je uhićen i pod nadzorom policije.

Oko 4.45 sati na Trešnjevci, u Ulici Florijana Andrašeca došlo je do fizičkog sukoba više osoba u jednom noćnom klubu, izvijestila je zagrebačka policija.

Iz vatrenog oružja s više hitaca ubijen je 41-godišnjak. Muškarac koji se dovodi u svezu s ovim kaznenim djelom je uhićen i pod nadzorom policije.

U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje.

Ubijen Tomislav Sabljo

24 sata neslužbeno doznaje kako je ubijen Uskokov optuženik iz akcije Tebra, Tomislav Sabljo.

Sablji su krajem prošle godine sudili za pokušaj iznude. Optužio ga je Z.G. (79), koji ga je prijavio u prosincu 2021. godine, samo tjedan dana nakon što je Sabljo izašao iz pritvora, pa je opet tada završio u Remetincu.

Dok je bio u Remetincu, krajem 2021. godine sudjelovao je u tučnjavi s Janom Andabakom. Kako je tada pisao Jutarnji, Sabljo i Andabak potukli su se u sobi za posjete nakon kraće svađe.

U predmetu "Tebra" USKOK ga optužnicom tereti da je bio šef kriminalne skupine koja je u Hrvatsku prokrijumčarila 15,7 tona droge.