INCIDENT U KLUBU Konobarica palila šank, a vatra prešla na goste

vatra u klubu
Screenshot

U jednom noćnom klubu u Karlovcu sinoć je došlo do incidenta.

Kako piše Radio Mrežnica, sinoć nešto nakon 2 sata ujutro konobarica je “palila” šank i to pićem koje u sebi ima 80 posto alkohola i koristi se u koktelima. Prema prvim informacijama zapalila se boca u kojoj je bilo popularno piće, a vatra sa šanka zahvatila je i nekoliko osoba, što se vidi na snimci koja kola društvenim mrežama.

Dok šank “gori” zbog “ugođaja”, čuje se glazba i stihovi “…ove noći pijani”, a u jednom trenutku vatra zahvaća barem tri osobe, koliko se vidi na snimci. Zavladala je panika, a kako piše Radio Mrežnica, vrlo brzo stigla je policija, dok su ozlijeđeni odvezeni u karlovačku bolnicu na Švarči, tek nekoliko stotina metara dalje od lokala.

Ozlijeđeno 7 osoba

Policija je potvdila događaj. Kažu da su četiri osobe teško ozlijeđene.

"Rano jutros oko 2:30 sati policija je zaprimila dojavu da je u ugostiteljskom objektu u gradskoj četvrti Švarča u Karlovcu ozlijeđeno više osoba. Na mjestu događaja proveden je očevid kojim je utvrđeno da su četiri osobe teško i tri lakše ozlijeđene opeklinama koje su nastale uslijed nestručnog rukovanja alkoholnim pićima 23-godišnje djelatnice ugostiteljskog objekta u svrhu efekta zapaljenja na šanku prilikom čega je došlo do iznenadnog izgaranja i ozljeđivanja osoba za šankom.

Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti nastanka ovog događaja", kažu..

Klub: Žao nam je, pomoći ćemo kome god treba

Iz noćnog kluba Monaco oglasili su se na društvenim mrežama i izrazili žaljenje zbog događaja. 

"Ovim putem zelimo izraziti iskreno zaljenje zbog nemilog dogadaja koji se noćas dogodio u prostoru Disco cluba Monaco. Oštećenima i ozljeđenima želimo što brzi i bezbolniji oporovak , nastalu štetu na osobnim stvarima svih oštećenih ćemo podmiriti (molimo Vas da nam se javite na broj 097/6322-600 ili putem društvenih mreža), a svim oštećenima kojima je potrebna bilo kakava pomoć stojimo na raspolaganju sa svime šta možemo učiniti.

Nažalost ne možemo promjeniti i utjecati na to da se incident dogodio, ali možemo izraziti žaljenje i pokušati ispraviti barem ono šta je ispravljivo", objavili su.