HRVATSKA Ubijeni policajci su bili u izvanbračnoj zajednici

huligani, Mostar, crna kronika, igra, tragedija, djevojčica preminula., Jajce, BIH, crna kronika, nesreća, krađa golfa , Bileća, ubojstvo, samoubojstvo, Ivanec, varaždin, istraga, policija, pelješac, nesreća, smrt

Vijest o ubojstvu i samoubojstvu dvoje policajaca šokirala je stanovnike Ivanca. Tragedija se dogodila u stanu, a prema dosadašnjim informacijama 30-godišnji muškarac je ubio svoju 45-godišnju partnericu, a potom i sebe.

Očevid je završen kasno sinoć, a kako doznaje RTL, policijski službenik je prošlog tjedna prošao psihološko testiranje. 

"Jako smo potreseni što se toga tiče, poznajem ih oboje. Dobri su bili susjedi. Zajedno smo trenirali pet godina borilačke vještine. Tako da ne bih pričao o tome. Šok na Uskrs", izjavio je Ivica iz Ivanca. 

"Pa to je samo po sebi uznemirujuće, uznemiri svakog normalnog čovjeka. Uopće ne znam što bih rekla. Dolazak policije pred zgradu nije neka svakidašnja stvar tako da... Poslije premotavaš film, razmišljaš kako se to dogodilo i zašto", rekla je Zrinka Sever iz Ivanca, prenio je Index.

"Državno odvjetništvo će izdati potrebne naloge za dokazne radnje, provest će se obdukcija, izdat će se nalozi za pretrage i potrebna vještačenja kako bismo u potpunosti rasvijetlili sve događaje koji su se tada u stanu događali", kazao je zamjenik državne odvjetnice u Varaždinu Darko Galić.

Ubijena je radila u graničnoj policiji, a njezin izvanbračni partner u interventnoj.