VIDEO  Hrvatska protiv Španjolske za četvrtfinale Eura, navijači napravili ludnicu u Kopenhagenu

Euro 2020
gol.hr

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras od 18 sati u Kopenhagenu igra susret osmine finale europskog prvenstva protiv Španjolske. Izabranici Zlatka Dalića u ovaj susret ući će oslabljeni za Ivana Perišića. Podsjetimo, njemu je u subotu navečer potvrđen koronavirus. No, "Vatreni" imaju i druge adute.

"Svi znamo koliko je Perišić bitan za ovu ekipu, ali ovdje ima dosta igrača koji ga mogu na kvalitetan način zamijeniti. Tko god uđe na njegovu poziciju, dat će sve od sebe. U nekim dijelovima utakmice je, ali ne može se tako igrati protiv Španjolaca cijelu utakmicu. Sigurno se nećemo braniti cijelu utakmicu. Sigurno se nećemo cijelu utakmicu braniti protiv Španjolaca", rekao je Marcelo Brozović uoči utakmice.

Navijači Hrvatske od jučer pristižu u Kopenhagen, a u samom centru grada napravili su pravu navijačku ludnicu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Njih se večeras očekuje nekoliko tisuća na tribina. Navijači su naime razgrabili sve ulaznice i sve čarter-pakete turističkih agencija. Hrvatsko veleposlanstvo za navijače, koje je sastavni dio projekta Fans Embassy's EURO 2020., pozvalo je sve putnike koji stižu u Kopenhagen iz Hrvatske da sutra dođu na okupljanje u centar grada prije utakmice.