GRČKOM LUTANJU NEMA KRAJA Za ubojstvo grčkog huligana sada sumnjiče osobu u crvenoj majici

Grčka BBB Atena

U idućim se satima očekuju nove informacije od grčke policije vezano uz nerede u New Philadelphiji, u kojima je ubijen navijač AEK-a Michalis Katsouris.

Na jednoj od snimki se vidi muškarac koji trči pokraj Katsourisa neposredno prije nego što je on preminuo. Taj se muškarac sa snimke sada smatra ključem rješavanja ovog ubojstva, javlja grčki Newsbomb.

Policajci neprestano gledaju snimke napada pokušavajući identificirati sve uključene. Najmanje četiri osobe koje su se kretale zajedno s Michalisom Katsourisom, a koje je policija navodno identificirala, sada su pod prismotrom nadležnih i preostaje da se identificiraju i daju iskaze. Oni bi mogli biti glavni svjedoci i ispričati što se događalo te večeri.

Od njih četvorice, najviše pažnje privlači muškarac u crvenoj košulji.

Na video snimci koju spominje Newsbomb vidi se kako četvorica muškaraca i Katsouris trče zajedno. Uz njega je cijelo vrijeme trčao muškarac u crvenoj košulji. Na snimci izgleda kao da dolaze u fizički kontakt dok nekoliko sekundi trče jedan uz drugoga. Na snimci druge kamere vidi se trenutak u kojem je Michalis shvatio da je izboden. Nakratko je prestao trčati, sagnuo se da pogleda svoju lijevu ruku, a zatim stiže do kioska u kojem je potražio zaklon.

Čovjek u crvenoj majici odlazi svojim putem, kako se vidi na snimci.

Grčki mediji pišu i kako su tamošnje vlasti uspjele identificirati još 10 osoba koji su sudjelovali u neredima, a u idućih nekoliko sati stižu nove tjeralicde za grčkim huliganima koji su pomagali hrvatskim huliganima.