Goran Marić podnio ostavku: Ne prihvaćam udar na svoju obitelj

Goran Marić podnio ostavku: Ne prihvaćam udar na svoju obitelj
Ministar državne imovine Goran Marić obratio se javnosti nakon potpisivanja ugovora o darovanju nekretnina u Novom Vinodolskom. Rekao je da mu je ovo zadnji ugovor koji će potpisati. Na pitanje novinara znači li to da daje ostavku kazao je da je razgovarao s premijerom Andrejem Plenkovićem i podnio neopozivu ostavku. Zatražio je povratak u Sabor.
 
-Nisam u stanju prihvatiti neviđeni udar na svoju obitelj, rekao je. "Postao sam meta, nisam više dostupan jer sam već vratio mobitel Ministarstvu", dodao je. Ministar Oleg Butković kazao je da nije znao za odluku ministra Marića.
 
"Čuli ste njegove razloge", rekao je Butković. Podsjetimo, nakon niza medijskih napisa o sumnjivim poslovima s nekretninama ministra državne imovine Gorana Marića u cijelu se priču uključio USKOK.
Istražitelji su, po pisanju portala Dnevnik.hr, pokrenuli izvide, a od policije su zatražili da prikupi i dostavi dokumentaciju i pročešlja Marićeve poslove o kojima se u posljednje vrijeme piše u medijima, a u fokusu im je navodno obnova samostana u zagrebačkoj crkvi Gospe Lurdske.

hercegovina.info