Dragi Zvonko nećemo stati, tek sada krećemo, otriježnjeni i poučeni

Dragi prijatelju,

Dragi Zvonko,

Veličina tvoja je u skromnosti, hrabrosti, čestitosti, poštenju, neiskvarenoj duši i u idealu kojeg imaš pred očima i u dobroti kojom sanjaš najbolje za hrvatski narod, za Hrvatsku Domovinu. I ovo nije poraz. I ovo nije tvoj pad. Ovo je samo gola surova hrvatska stvarnost ljudske grabežljivosti, pohlepe, egoizma i osobne umišljenosti pojedinaca koji su ti razotkrili pravo lice. Tvoja veličina je neupitna - suze su mi potekle čitajući tvoje iskrene riječi izrečene iz dubine srca. Priznati nekome da je bio zavaran, da je bio u zabludi što je toliko vjerovao ljudima za koje je do sada mislio da su iskreni i dobronamjerni. To je ogromna veličina.

Dragi Zvonko, ja sam mali, običan, nepoznati čovjek, profesor. Silno sam ponosan što hrvatski narod ima sina poput tebe o kojem će svaki istinski učitelj govoriti svojim učenicima kada ih bude učio o domoljublju i učio kako se voli Domovina. Svoje đake sam tome učio i učit ću dok god budem mogao.

Tvoja politička sudba tek počinje. Idem s tobom, ako me želiš u svojim redovima dalje. Gradit ćemo kostur koji će biti politička struktura. Na njega ćemo dodati ono što ga oblikuje u skladno tijelo a to su iskreni, pošteni ljudi o kojima govoriš. I onda ćemo pokrenuti tog diva idejom pravde i pravednosti, čestitosti i poštenja i zasvijetlit će sjajnim plamenom ideje koja će povesti hrvatski narod.

Zvonko, dozvoli da kažem prijatelju, nećemo stati. Tek sada krećemo, otriježnjeni i poučeni - što nas nije ubilo to nas je osnažilo i učvrstilo našu vjeru. A izbori će pokazati lažnu slavu lažnih pobjednika. Judini sinovi su iz pakla ponikli.

Dnevno.hr