Dario Kordić: U ime Boga, Domovine, Obitelji, Branitelja, Pradjedova, Djedova, Očeva i Djece, spasimo Lijepu Našu

Dario Kordić, Thompson, Dario Kordić, U ime obitelji, referendum, Dario Kordić, rođendan, Dario Kordić, božićna čestitka, Dario Kordić, sloboda, Dario Kordić, sloboda, Marin Topić, Dario Kordić
...povijesna prekretnica, prijelom, HRVATSKO BITI ILI NE BITI. Budimo svjesni ozbiljnosti situacije, svojim se glasom izborimo ZA BOGA, ZA DOMOVINU, ZA OBITELJ! Ne dajmo prevlast materijalističkome duhu neoliberalizma modernoga 21. stoljeća, obranimo Svetinju, ne dajmo je okaljati i oskvrnuti, obranimo ono što se stoljećima brižno čuvalo, za što se krv lila, obranimo Budućnost Lijepe Naše! Ispunimo svoju Svetu dužnost Hrvata, katolika i čovjeka, izborimo se za ono što su nam očevi, djedovi i pradjedovi predali na čuvanje i promicanje. U ime Boga, Domovine, Obitelji, Junaka, Heroja, Branitelja, Pradjedova, Djedova, Očeva i Djece, spasimo Lijepu Našu!

Čvrsto vjerujem u Boga Oca, Sina i Duha Svetoga. Životom želim potvrditi svoj krsni savez s Bogom i tako obnoviti sveti pradjedovski zvajet vjere u Isusa Krista i vjernost katoličkoj crkvi. Svoju odluku polažem u Bezgrešno Srce presvete Bogorodice Marije. Najvjernija odvjetnice, na braniku stoj, čuvaj našu svetu vjeru i hrvatski dom.

Amen.

Poruka Daria Krdića preko svoje mrežne stranice