FOTO  Branitelji podupiru Bandića u predsjedničkoj utrci

Zajednica udruga branitelja Zagrebačkog holdinga na sjednici Predsjedništva održanoj 10. rujna jednoglasno je odlučila da će podržati Milana Bandića, zagrebačkog gradonačelnika, u predsjedničkoj utrci. Znači li to da branitelji iz Holdinga znaju definitivno ono o čemu se već mjesecima špekulira po medijima, nije navedeno.


'Spremni smo lobirati i skupljati potpise'

- Gradonačelnik Zagreba, gospodin Milan Bandić, uvijek je do sada davao podršku svim aktivnostima ZUBZH-a zajedno sa svojim suradnicima i herojima Domovinskog rata, brigadirom Miodragom Demom i pukovnikom Mirom Lacom, pomoćnikom pročelnika – stoji u izvješću sa sjednice.

ZUBZH kao točke u kojima je Bandić dao svoju podršku navode organizaciju akcije potpore ulaska Republike Hrvatske u NATO savez,  kada su se na Trgu bana Jelačića dijelile majice 'Hrvatska – NATO 2008.', kakva je dana i bivšem američkom predsjedniku Georgeu W. Bushu. Navodi se i 'Hrvatska – NATO' okrugli stol, kao i 'NATO tramvaj' koji je, podsjetimo, izazvao mnogo negodovanja među građanima Zagreba.  

- Spremni smo staviti veći broj naših članova za potrebe kampanje, skupljanje potpisa, logistike, organizacije skupova, promidžbe, lobiranje, te skupljanje financijskih sredstava u okvirima naših mogućnosti – stoji u zaključku.

Izvješće sa sjednice Predsjedništva ZUBZH-a pročitajte u popratnim dokumentima u zaglavlju članka

jutarnji list