BRAĆA PANIĆ U Srbiji ih traže zbog navođenja na prostituciju, oni se provode po Zagrebu

braća panić
instagram

Braća Uroš i Miloš Panić, za kojima srpska policija traga zbog optužbi za organiziranje lanca prostitucije, trenutno se nalaze u Zagrebu, odakle su, kako piše Nova.rs, objavljivali slike iz noćnog provoda.

Unatoč tome što je za njima raspisana tjeralica, braća kojima je kum srpski predsjednik Aleksandar Vučić, zabavljaju se po Zagrebu. Index je poslao upit MUP-u oko toga, kada dobijemo odgovor objavit ćemo ga.

Netko ih je upozorio na uhićenje?

Kako podsjeća Nova.rs, zanimljivo je da su Panići napustili Srbiju samo nekoliko sati prije uhićenja, pa se postavlja pitanje je li im netko dojavio. Odvjetnik Božo Prelević ističe kako je očito da im je netko rekao što se događa i tako ih spasio od uhićenja.

“Navikli smo i naučili da se zakoni i radnje MUP-a ne odnose na najbliže suradnike predsjednika Aleksandra Vučića, što odbjegli Panići svakako jesu. Očito je da im je netko dojavio i spasio ih jer, po svoj prilici, to nije moglo biti skriveno na neki način da se ne sazna. Sakrili su se i povukli dok ne nađu nekoga tko će prihvatiti odgovornost i izvući se”, kazao je za Nova.rs ugledni odvjetnik Prelević.

Panići su uspjeli izbjeći uhićenje, dok su lisice stavljene njihovom kolegi Vuku Stankoviću, koji se sumnjiči da je na Instagramu napravio javni profil na kojem je objavio oglas da, zbog povećanog obima posla, nudi posao masera uz navođenje dnevne zarade od 100 eura, a izradio je i web stranicu putem koje nudi usluge tantričke masaže.

Cijene seksualnih usluga određivali su osumnjičenici, kojima su oštećene odvajale od 50 do 70 posto zarade, a ostatak zadržavale za sebe. Postotak novca koji je pripadao osumnjičenima ostavljan je u kafiću u Beogradu na vodi ili su osumnjičeni i njima bliske osobe dolazili po novac na adrese u Zemunu.