BOCA VINA DO 11 TISUĆA EURA Edin Džeko privremeno zatvorio restoran

BOCA VINA DO 11 TISUĆA EURA Edin Džeko privremeno zatvorio restoran
Bozo Radić/Cropix

Nakon samo tri mjeseca rada dubrovački restoran "Ezza" u vlasništvu Edina Džeke, nogometaša talijanskog "Intera" i reprezentativca Bosne i Hercegovine, zatvorio je svoja vrata.

Kako su naveli na službenoj Instagram stranici, vrata za goste ponovno će otvoriti slijedeće godine.

"Dragi gosti. Naš restoran će ponovno biti otvoren u proljeće 2022. godine. Iako smo imali veliku želju da budemo s vama tijekom zimskih praznika, to bi u ovim teškim vremenima bio veliki izazov. Radujemo se ponovnom susretu",  poručili su iz "Ezze".

Džeko je ugostiteljski objekt otvorio s partnerom i prijateljem Arminom Hadžićem, chefom i ugostiteljem koji je prije nekoliko godina proširio svoj sarajevski biznis i ispod loze na gradskom predjelu Ploče otvorio street wok bar "Snogu"

"Ezza" je otvoren na mjestu gdje je nekad poslovao japanski restoran "Takenoko".

Premda su iz restorana najavljivali kako će vrata gostima otvoriti 15. prosinca i raditi i tijekom blagdana i zimskog razdoblja, to se ipak neće odgoditi, prenosi Slobodna Dalmacija.

"Ezza" odiše pravim luksuzom, a cijene hrane i pića su za one sa nešto dubljim džepom, a apsolutni rekord po cijeni drži vino Château Petrus, Pomerol, Bordeaux 1995/2001 čija boca košta više od 11 tisuća eura.

undefined

Edin Džeko dobio hrvatsko državljanstvo

Kapetan reprezentacije BiH Edin Džeko dobio je državljanstvo Republike Hrvatske, saznaje BHFudbal.ba. Hrvatske vlasti su ispunile su njegovu molbu, te mu izdale putovnicu. Napadač Intera je hrvatsku…