Bandić: Nek' se slegne magla, a fanfare stišaju

I dok je subotnje izbacivanje 14 esdepeovaca iz članstva te naše najveće oporbene stranke Slavko Kojić, pročelnik za financije Zagreba, oslikao u pošalici: "Izbaciše me iz Partije", aktualni zagrebački gradonačelnik Milan Bandić također je iznio svoj komentar.

- Svatko ima pravo odabrati u životu svoj životni, ali i politički put i u tome treba biti dostojanstven. Sve što sam imao reći, rekao sam na Sljemenu - naglasio je Bandić dodajući da će, bude li imao što još reći o tome, učiniti to u Skupštini grada.

Propitivanja o tome što će se dogoditi s njegovim pristašama izbačenim iz SDP-a, dio kojih najavljuje i moguće osnivanje nove političke stranke i novi odnos političkih snaga u Zagrebu, zagrebački gradonačelnik komentira:

- Nek' se slegne magla, a fanfare stišaju, bit će bolje. Za sada sam bez komentara.

Također, naznačio je da će sve komentare o Ivi Josipoviću iznijeti onda kada on počne vući svoje prve poteze, a ne već danas.

Sva propitivanja o tome toga hoće li nazočiti njegovoj inauguraciji nazvao je smiješnima i nepotrebnima.

Inače, u pratnji svojih suradnika zagrebački je gradonačelnik danas otvorio dugo čekani dječji vrtić u naselju Sopnica-Jelkovec vrijedan  gotovo 17,5 milijuna kuna. Taj će vrtić moći primiti 180 djece.

vecernji list