Hrvatima fali prostor, pa se seksaju u autu

Tijekom rujna i listopada 2009., na uzorku od 800 ispitanika, hrvatski web-oglasnik za vozila – 4Kotača, proveo je istraživanje o seksualnim odnosima u automobilu.

Istraživanje je pokazalo da Hrvati baš i nisu neiskusni u ovom području. Čak 95 posto ispitanika barem je jednom u životu imalo seksualne odnose u automobilu, pri čemu nema znatnih razlika prema spolu, jer je na pitanje jesu li ikada prakticirali seks u automobilu potvrdno odgovorilo 96 posto muškaraca i 95 posto žena.

Njih 81 posto seksualne odnose prakticiralo je u vlastitom automobilu, odnosno u automobilu koji je zajednički s partnerom/icom, a 34 posto u automobilu partnera/ice. No, ispitanicima nisu strani ni automobili koji nisu u njihovom vlasništvu, pa je tako je više od trećine ispitanika (njih 37 posto) seksualne odnose prakticiralo u automobilu roditelja, čak 17 posto ispitanika seksualne odnose imalo je u službenom automobilu, a 14 posto u automobilu prijatelja.

Iako su gotovo svi ispitanici prakticirali seks u automobilu, razlog u većini slučajeva ipak nije ekshibicionizam, već nedostatak prigodnog prostora.

Automobil je kao mjesto za seksualne odnose najviše ispitanika (njih 81 posto) odabralo zato što im je to (bio) jedini raspoloživi prostor. Trećina ispitanika (34 posto) nešto je nestrpljivija, pa nisu mogli dočekati da dođu kući, a samo je kod 23 posto ispitanika razlog ekshibicionizam.

Zanimljiv je i podatak da je gotovo petina ispitanika (17 posto) nevinost izgubila u automobilu, te da je dosta njih prakticiralo i seks na automobilu, a njih 86 posto izjavilo je da je najbolje mjesto za to hauba automobila.

Više od četvrtine ispitanika konzumiralo je spolni odnos dok je automobil bio u pokretu. 39 posto ispitanika radilo je to na autocesti, a čak 22 posto seksualne je odnose imalo na gradskim prometnicama.

Izvor: 4kotaca.net