Vlada HNŽ: Odobrena jednokratna pomoć u iznosu od 15.000 km općini Konjic za gašenje požara

Vlada HNŽ
Vlada je, također, usvojila Nacrt Izmjena i dopuna Proračuna HNŽ za 2012. godinu, kao i Zaključke o utvrđivanju smjernica za izradu Nacrta Proračuna HNŽ za 2013. godinu.

Na današnjoj sjednici Vlade razmotren je i prijedlog partnerstva u okviru Američke agencije za razvoj s Udruženjem za poduzetništvo i posao LINK Mostar, kao i Prijedlog Akcionog plana zaštite okoliša HNŽ za razdoblje 2012.-2017.godine.

Usvojeno je i Rješenje o konačnom imenovanju Upravnog vijeća Ustanove „Dom za socijalno i zdravstveno zbrinjavanje osoba sa invaliditetom i drugih osoba" Stolac, kao i Prijedlog Odluke o davanju suglasnosti na Statut Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

Na prijedlog Ministarstva prometa i veza Hercegovačko-neretvanske županije usvojena je Odluka o odobravanju novčanih sredstava za uređenje priključka na regionalnu cestu R-425 u naseljenom mjestu Čerin s pozicije Ministarstva prometa i veza-Godišnji plan i program Uprave za ceste za 2012. godinu.

Također, Vlada je usvojila Odluku o odobrenju plaćanja nabave udžbenika iz Proračuna HNŽ za 2012. godinu za Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i športa s pozicije „Nabava materijala".

Vlada HNŽ