FOTO  Izložba u Duhanskoj stanici u Širokom Brijegu

Akademska slikarica Kristina Kramer je uredila postav ove izložbe, a program su svojom koreografijom uveličale širokobriješke mažoretkinje. U glazbenom dijelu programa sudjelovao je i glazbenik Igor Duraković, frontmen rock skupine Oni, koji je odsvirao i nekoliko prigodnih pjesama. Program je vodio student ALU Široki Brijeg Drago Stojaković, član odreda izviđača Široki Brijeg i Mreže Udruga. Okupljenima se u ime Mreže Udruga obratio Mate Ćavar, ukratko predstavivši rad Mreže, nakon čega je autor izložbe Marko Buntić u svom obraćanju zahvalio svima koji su na bilo koji način pripomogli da se navedena izložba održi.

Na kraju programa, predsjednik Vlade ŽZH Zdenko Ćosić je prilikom otvaranje izložbe istaknuo da će se već na idućoj sjednici Vlade raspravljati o dodjeli privremene dozvole za korištenje prostora za programe mladih, obećavši pružiti pomoć pri infrastrukturnim ulaganjima.

Ovom izložbom Mreža Udruga je predstavila svoja nastojanja za prostorom koji bi koristili udruge mladih. Mreža Udruga već dulje vrijeme čisti prostor Duhanske stanice kako bi je spasila od zaborava i iskoristila prostor za potrebe mladih koji nemaju mjesto na kojemu bi se okupljali i izražavali.

[email protected]