Božićni koncert učenika Glazbene škole Široki Brijeg

Glazbena škola i ove godine u suradnji s Ogrankom Matice hrvatske Široki Brijeg organizira 19. prosinca tradicionalni Božićni koncert u dvorani kina Borak s početkom u 18 sati.

Glazbena škola Široki Brijeg djeluje već 40 godina i za njezino izrastanje u profiliranu ustanovu, koja garantira dobru obrazovnu razinu treba zahvaliti njezinim nastavnicima i umješnom ravnatelju.

Glazba traži odricanja, ali za nagradu daruje radost druženja, jedinstvenu, neponovljivu komunikaciju, oplemenjuje i uzvisuje. Znali su to nastavnici koji su obilježili četvrto desetljeće djelovanja glazbene škole u Širokom Brijegu, ulažući u svoj posao često mnogo više energije negoli im je dužnost nalagala. Jedino njihovom marljivošću i ustrajnošću Škola se uspjela održati, uzrasti i osnažena dočekati svoju četerdesetu obljetnicu.

Ravnateljica škole je Tonćika Kolobarić, prof.

Ove godine su osvojili nagrade u disciplini glasovir jednu treću nagradu, klasična gitara dvoje je osvojilo druge nagrade i jedna prva nagrada.

Mali zbor je osvojio prvo mjesto, Djevojački zbor dvije prve nagrade i GRAND PRIX na federalnim, regionalnim i međunarodnim natjecanjima, priopćili su organizatori.

15.12.2016 u 09:12