Ravnatelj policije Lasić donio odluku o premještanju i raspoređivanju policijskih službenika u HNŽ-u

MUP HNŽ, Slađan Bevanda, Policijski dužnosnici, MUP HNŽ, imenovanje, Policijski dužnosnici, MUP HNŽ, Slađan Bevanda, krađa auta, Passat, VW Passat, Mostar,  proslava svetog Mihovila, Livno
...o proceduri o internom premještaju policijskih službenika, Ravnatelj policije MUP-a HNŽ, generalni inspektor policije, Ilija Lasić donio je više rješenja o premještanju i raspoređivanju policijskih službenika Uprave policije MUP-a HNŽ.

Tako je Draženko Miletić, samostalni inspektor policije, s radnog mjesta Načelnika PU Mostar premješten na radno mjesto Načelnika Odjela općeg kriminaliteta u Sektoru kriminalističke policije. Branko Drinovac, samostalni inspektor, s radnog mjesta Načelnika Odjela gospodarskog kriminaliteta premješta se na radno mjesto Načelnika Policijske uprave Mostar. Suad Mutapčić, viši inspektor, s radnog mjesta Zapovjednika jedinice za potporu - podršku u Sektoru uniformirane policije premješta se na radno mjesto inspektora u Inspektoratu policije pri Sektoru uniformirane policije. Hasan Lerić, samostalni inspektor, s radnog mjesta Odjela protueksplozijske zaštite u Sektoru uniformirane policije premješta se na radno mjesto Zapovjednika jedinice za potporu - podršku u Sektoru uniformirane policije. Amir Begić, glavni inspektor, raspoređuje se na radno mjesto Načelnika odjela za protueksplozijsku zaštitu u Sektoru uniformirane policije na period od 6. mjeseci.

Miroslav Šutić, glavni inspektor, raspoređuje se na radno mjesto Načelnika PU Čapljina nakon istoka roka od 6. mjeseci gdje bio raspoređen za Načelnika Odjela općeg kriminaliteta u Sektoru kriminalističke policije. Vinko Ćorić, viši inspektor, vraća se na radno mjesto Zapovjednika PS Čapljina nakon stavljanja izvan snage Odluke o imenovanju na mjesto Načelnika PU Čapljina. Anđelko Buljubašić, inspektor, s radnog mjesta Zapovjednika PS Čapljina vraća se na radno mjesto zamjenika Zapovjednika PS Neum, dok se Nikša Matuško, stariji policajac, s radnog mjesta zamjenika Zapovjednika PS Neum vraća se na radno mjesto Operativno-kriminalističkog službenika u PS Neum.

Sva imenovanja, razrješenja odnosno premještanja izvršena su sa ciljem poboljšanja operativne učinkovitosti i boljeg iskorištenja osobnih potencijala i kapaciteta policijskih službenika što će se i ubuduće činiti s ciljem poboljšanja razine kvalitete rada i time poboljšanja sigurnosne situacije i podizanja razine sigurnosti svih građana na području HNŽ - priopćeno je iz MUP-a HNŽ-a.

Brotnjo.info