FOTO  Mostar: Plešimo za Našu djecu – Spremni smo za humanitarni spektakl!

naša djeca, Humanitarni koncert

Koncert će biti održan 13.12.2014. godine u sali USRC „Mithad Hujdur Hujka" u Sjevernom logoru, s početkom u 17.00 sati.

Ovo je već drugi po redu humanitarni koncert koji PS „Flash" poklanja „Našoj djeci". Cijelokupan prihod od prodaje karata, koje se prodaju po cijeni od 5,00 KM bit će poklonjen upravo njima - s ciljem podrške i olakšavanja života djece s posebnim potrebama i bez roditeljskog staranja u BiH.

Spremni smo za Humanitarni spektakl!

Pripreme za humanitarni koncert su uspješno privedene kraju, učesnici željno iščekuju sutrašnji nastup koji će okupiti više stotina djece i omladine. Pored Plesnog studija Flash učestvovat će i vokalna grupa B-Stars, PS B-Dance, ŠPK Zrinjski, Mostarske Mažoretkinje, PS Mo Stars, ŠPK Erigo, PK Let's Dance Nevesinje, PC Prodance, LoLa Klaunovi, Karate klub „Student" te Košarkaški klub „Spars". Djeca iz Dječijeg doma, štićenici NVO „Naša djeca" će također učectvoati u programu i pokazati koji su to njihovi talenti.

Naša djeca nas trebaju, pomozimo zajedničkim snagama djeci s posebnim potrebama i bez roditelja - ZAPLEŠITE I VI S NAMA!