FOTO  Advent u Mostaru: Poziv za izlagače

advent, Advent u Mostaru

Zahvaljujući ideji i suradnji Udrge građana Advent i tvrtke Mostarski sajam, prošle godine smo uspješno osmislili i realizirali projekt ''Advent u Mostaru''. Potaknuti promjenom koju smo donijeli u grad i ove godine organiziramo ovaj projekt.

''Advent u Mostaru'' ove godine se održava od 3.12. 2017. godine do 1.1.2018. godine. Zimski grad će biti smješten na igralištu kampusa Sveučilišta u Mostaru, gdje u blagdanskom ozračju želimo okupiti brojne domaće gospodarstvenike i kreativce. Izložbeno-prodajni sajamski dio ''Adventa'' obogatit ćemo kulturnim, duhovnim, tradicijskim i zabavnim programom, te tradicijskom gastronomskom ponudom.
Ukoliko ste zainteresirani za izlaganje(i prodaju) na Adventu uMostaru, ljubazno vas molimo da izvršite svoju prijavu do 15. 11. 2017. godine.
Vaš zahtjev za kućicu, šaljite s kratkim opisom Vaše djelatnosti i ponudom koju mislite prezentirati.

Vaše prijave možete slati na email [email protected].
Prijave ćemo obraditi i odgovoritiVam u najkraćem mogućem roku. Dodatne informacije možete dobiti na kontakt 0038763011234.

Cijena će ovisti od mjesta izlaganja, veličine kućice i ponude koju budete prezentirali. . Obrazac će Vam biti naknadno poslan.