Međugorje: Razbojnici praznim pištoljem opljačkali 5500 maraka pa pri bijegu upali u draču

policija, Speed, MUP ZHŽ, Mario Miličević, Zoran Galić, pas tragač, Marko Banožić, Trebinje, šverc, pljačka, kokain, ubojstvo, bomba, udes, prometna nesreća, tučnjava, huligani, pljačka, banka, Beograd, ubojstvo, Srbija, droga, Mostar, Dragan Paravinja, Antonija Bilić, prometna nesreća, Jablanica, samoubojstvo, Sarajevo, Atif Dudaković, ružići, prijetnje, policija, Incident, tv 1, Mostar, Trebinje, djelatnik, radnik, alem džemić, prometna nesreća, osuda, Anto Kafadar, Vitez, pogibija, Mostar, uhićenje, razbojnik, Ljubuški, kablovi, provala, Ljubuški, napad, štefica galić, lažna dojava, Mostar, bomba, GOŠK, napad, huligani, NK GOŠK, priopćenje, puška, bombe, Mostar, pokušaj ubojstva, samoubojstvo, našice, Mostar, policija, potjera, Mostar, Stolac, pljačka, prometna nezgoda, lašva, pogibija, sletjeli u trebižat, prometna nesreća, Čapljina, Posušje, prometna nesreća, pogibija, stravična prometna nesreča, prijateljice, tragedija, kutina, pu mostar, black pearl, zoran kapet
Prema svemu sudeći, iznenadila ih je brza reakcija policije. No, iako su im bili za petama, uspjeli su se nekako pritajiti i nestati pod okriljem mraka. Nastala je čitava opsada jer se vjerovalo da su se sakrili u neku od obližnjih kuća, ali im više nije bilo traga.

Radilo se o dvojici mlađih razbojnika koji su na sebi imali potkape s prorezom za oči, tzv. fantomke, i dukserice. - Upali su u trgovinu u vrijeme kad je bilo dosta kupaca. Očito su čekali da padne noć i krenuli u akciju. Prišli su radnici za blagajnom i uperili pištolje pa rekli "pljačka, daj novac"- prepričavali su svjedoci. Za to vrijeme je policiju alarmirala druga radnica koja se u vrijeme pljačke zatekla u skladištu.

- Pokupili su oko 5500 maraka i pobjegli čuvši policijske sirene, a tom prilikom im je ispadao novac. Za njima su niz ulicu potrčali i kupci, ali su razbojnici krenuli preko polja, što i nije bilo za očekivati pa se, budući da očito nisu poznavali ovaj kraj, i smatra da nisu s čitlučkog područja - dodaju svjedoci.

Tako su u jednom trenutku zapali u draču, pa su iza njih ostali potkapa i pištolj koji je bio prazan. - Osim ogrebotina koje su vjerojatno zadobili pri bijegu, kao i snimki videonadzora te opisa svjedoka, to će svakako biti krunski dokaz policiji ako ih pronađu - zaključuju Međugorčani. Inspektori još tragaju za razbojnicima.

- Zasad nema uhićenih, takvih informacija nemam - ponavaljali su jučer iz MUP-a HNŽ.

Večernji List